Onze diensten

Uw vertrouwde loonpartner in Emmen

Geen zin in rompslomp van salaris berekenen, loonaangiftes indienen, loonstroken versturen? Loonpartners kan u helpen, begeleiden en uw volledige loonadministratie voor u verzorgen. Doordat u de loonadministratie uitbesteed aan loonpartners kunt u zich volledig bezighouden met uw bedrijfsvoering zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw loonadministratie. Zoals de naam het al zegt, wij willen graag uw loonpartner worden.

image

Loonadministratie

Door alle nieuwe ontwikkelingen en wijzingen in de wet en regelgeving, denk bijvoorbeeld aan de werkkostenregeling, subsidieregelingen en afdrachtverminderingen, is het voeren van een loonadministratie een vak apart geworden, het is niet meer iets wat er zomaar bij gedaan wordt.

Meer informatie
image

Personeelsadministratie

Van begeleiding verzuimtrajceten, tot het ondersteunen van HRM vraagstukken of verlofregistratie. Bij Loonpartners bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar voor al uw wensen en vragen over personeelsadministratie. Wilt u meer weten, neem gerust contact op!

Meer informatie
image

Payrolling

Loonpartners bied u ook de optie aan om uw medewerkers te Payrollen zodat wij voor uw bedrijf de optimale oplossing kunnen bieden die past binnen uw bedrijf.
Voor Payrolling werkt Loonpartners samen met de hoofdvesting in Emmen van een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf zodat de kwaliteit gewaarborgd is.

Meer informatie
image

Financiële administratie

Liever uw complete financiële administratie onderbrengen bij Loonpartners ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen, begeleiden en uw volledige financiële administratie voor u verzorgen. Zoals de naam het al zegt, wij willen graag uw loonpartner worden.

Meer informatie